BUDJA

BUDJA MASSAGE

Stacks Image 11
H o l i s t i s c h e m a s s a g e

 
 
Holistisch komt van het woord Holos dat ‘heel’ betekent. Een holistische massage neemt de hele mens als uitgangspunt. Een mens heeft niet alleen een lichaam maar bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken dat je bent wie je bent.
Ervaar je spanningen, problemen of blokkades op één bepaald gebied dan zal dat zijn weerslag hebben op alle andere gebieden en dus ook op je lichaam. De balans tussen de delen onderling raakt verstoord en hierdoor kunnen uiteindelijk klachten of ziekten ontstaan. Pijn die maar niet overgaat, pijn die steeds terugkomt, pijn die je vertelt wat je voelt … Wat vertelt de klacht je? Je lichaam en jij zijn een onverbrekelijke eenheid.
Bij een holistische massage worden deze klachten gebruikt om inzicht te krijgen in jezelf. Het zijn signalen die je lichaam uitzendt om iets onder de aandacht te brengen wat opgemerkt en gevoeld wil worden. Het is iets wat aan je aandacht, je bewustzijn ontsnapt. Het lichaam is in staat om gevoelens, gedachten en ervaringen vast te houden en op te slaan, maar kan deze ook weer los laten.

Holistische massage

De holistische massage gaat uit van de eenheid tussen lichaam en geest.
In een oriënterend gesprek doorlopen we jouw voornaamste knelpunten en kan je aangeven wat voor jou belangrijk is en waar extra aandacht aan gegeven kan en mag worden.

Door middel van verschillende massagetechnieken en door het gesprek aan te gaan op verschillende niveaus, werken we samen aan vermindering of zelfs oplossing van de klachten.
Een persoonlijke diepgaande lichamelijke behandeling van de pijnpunten kunnen een positieve weerklank hebben op de emoties en een genezingsproces op gang brengen.

De holistische massage is een trage, rustgevende, volledige lichaamsmassage met extra zorg voor jouw persoonlijke aandachtspunten.