Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Kom je wel eens thuis na een lange dag werken en je voelt je gestrest en gespannen?  Probeer dan de ontspanningsmassage !   Deze massage is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning.  Kom tot rust en ontspan ! Laat de stress en spanning weg masseren !

Een ontspanningsmassage werkt klachten verminderend. Stress, spierspanningen in nek, schouder, benen en rug worden een stuk minder en gaan zelfs weg. Ook worden kleine spierknopen weg gemasseerd zodat je je weer fit en vitaal voelt.

Deze massage kan worden aangepast op uw specifieke wensen. Het is eigenlijk een van de meest gangbare massages. Deze massage kan over het hele lichaam gegeven worden maar ook, op verzoek, alleen op lokale punten. U kunt uw wensen met ons bespreken.

Techniek

De massage maakt van alle soorten technieken gebruik, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid, de spieren en de acupunctuurpunten. Het is dus een zachte, rustige massage om tot gehele ontspanning te komen.

U zult merken dat u hier niet alleen meer ontspannen van wordt maar dat u ook meer lichamelijke energie krijgt en beter in het leven staat.

Ontspanningsmassage is gemakkelijk in intensiteit aan te passen, zodat deze voor iedereen geschikt is.

Combinatie en afwisseling

Combineer de ontspanningsmassage eens met een gezichtsmassage. Deze twee massages zijn goed te combineren. Voel je totaal verfrist ! Je kunt deze massage ook afwisselen met de sportmassage. Deze is intenser, gaat dieper in het bindweefsel.

Herhaal

Neem regelmatig een ontspanningsmassage. je lichaam blijft soepel, afvalstoffen worden beter afgevoerd, je algeheel welzijn wordt verbeterd en je ervaart aanzienlijk minder spanning.