Pitjit

Pitjit is een Traditionele Indonesische Massage.

Voor mensen die houden van een stevige en ritmische massage. De massage kan naar eigen wens uitgevoerd worden van een snel naar een wat relaxter tempo.

Pitjit betekent in het Indonesisch masseren en kenmerkt zich door het relatief snelle tempo waarin de massage wordt uitgevoerd. Pitjit wordt al duizenden jaren overgedragen van (groot)ouder op (klein)kind.

Deze massage kenmerkt zich door het gebruik van bijzondere technieken zoals bijvoorbeeld het gebruik van kruiden, kerok (schraaptechniek met een munt of jadesteen) en cupping.

Cupping is een eeuwenoude behandelmethode waarbij kleine glazen bollen op de huid geplaatst worden en vacuüm wordt gezogen. Hierdoor worden bindweefsel en spieren gerekt. Dit zorgt voor een betere doorstroming in bloed- en lymfevaten. De meridianen en huidzenuwen worden geprikkeld, verkleefd bindweefsel wordt losgemaakt en gespannen spieren kunnen zich ontspannen.

Het doel is uiteindelijk om lichaam en geest in balans te krijgen. U kunt een zeer stevige massage verwachten met veel dieptewerking. Dit werkt goed op spierknopen en vastzittende spieren. De massage kan zowel ontspannend als verlichtend werken.

Tarieven:

30 min. € 27,50
60 min. € 45,-
90 min. € 67,50
120 min. € 90,-
Wilt u een massage op locatie (in Zoetermeer) dan wordt er € 10,- extra in rekening gebracht.

Voordeel Rittenkaart

60 min  5   behandelingen €205,-
60 min  10 behandelingen € 405,-